Pri izbiri keramike ali kopalnice zaupajte preverjenemu ponudniku

Pri izbiri keramike ali kopalnice zaupajte preverjenemu ponudniku

Nakup keramike ali kopalnice, ni vsakodneven nakup, zato je odločitev izbire ponudnika na katerega se bomo obrnili ključnega pomena. Keramične ploščice in kopalniška oprema nas, v našem stanovanju ali hiši spremljajo več let, zato vam priporočamo, da se obrnete k preverjenemu ponudniku z dolgoletno tradicijo poslovanja in dobrimi referencami.

Zagotovo so prava izbira Saloni keramike in kopalnic Extraform, ki z svojo več kot 26 letno tradicijo uspešnega poslovanja na slovenskem trgu, z izobraženimi strokovnjaki, nenehnemu sledenju trendom in materialom se uvrščajo med najkvalitetnejše ponudnike.

Saloni keramike in kopalnic Exraform vam ponujajo keramične ploščice vrhunskih proizvajalcev, kopalniško opremo, orodja in materiale,lepila ter različne talne obloge. Na zalogi imajo več kot 200.000 m2 keramičnih ploščic, več kot 8000 različnih vzorcev keramike, sodelujo z najkvalitetnejšimi domačimi proizvajalci in tujimi iz Španije, Italije, Poljske, Srbije, ….

Razlogov zakaj bi izbrali Salon keramike in kopalnic Extraform pred drugimi podjetji, je veliko.Ponujajo vam pomoč pri celovitem procesu nakupa ali prenove kopalnice. Njihov spekter ponudbe se je z leti močno razširil, tako da zagotovo ponujajo več kot ostala podjetja in tako lahko opravite celotno storitev na enem mestu.

Potek celotnega postopka od izbire do nove kopalnice pri Extraform:

  • Oglasite se osebno v eni izmed poslovalnic Extraform v Boštanju, Brežicah, Krškem, Novem mestu, Trebnjem ali v novem salonu v Šentjurju.
  • Priporočamo vam, da imate s seboj tudi mere vaših prostorov.
  • Sprejel vas bo eden izmed izkušenih strokovnjakov, kateremu zaupajte vaše želje.
  • Ko boste našli primerno keramiko ali kopalniško opremo, vam bo svetovalec naredil vizualizacijo vaše bodoče kopalnice in boste tako dobili občutek kakšen bo vaš prostor in naredili morebitne popravke in spremembe, da bo kopalnica zagotovo ustrezala vašim željam in potrebam.
  • Ko ste popolnoma zadovoljni z vizualizacijo vaše bodoče kopalnice, vam podjetje Extraform lahko ponudi tudi celotno izvedbo prenove ali izdelavo kopalnice. Od odstranitve stare kopalnice, odvozom materiala na deponijo do izvedbenih del, vključno z vsemi inštalacijami in prevzema nove kopalnice in če ste fizična oseba in gre za vaše stanovanje, vam zaračunajo z nižjo stopnjo DDV.

Lahko pa se tudi predhodno oglasi strokovnjak Extraform na vašem domu, kjer opravi vse opravi vse potrebne meritve, svetuje in na podlagi vaših želja pripravi najugodnejšo ponudbo.

Podrobnejše informacije in ponudbo podjetja preverite na www.extraform.si

Nakup keramike in kopalnice zagotovo ne sme biti impulziven nakup, ampak premišljen zato, ko se odločate za nakup ali prenovo zaupajte že preizkušenim.