Nagradna igra Activity

Nagradna igra Activity

Topli dnevi se počasi poslavljajo in prihajajo hladnejši dnevi, ko bomo dosti več časa znotraj s svojimi prijatelji in sorodniki. Da vam ne bo med tem dolgčas smo za vas pripravili mini nagradno igro v kateri lahko prejmete družabno igro: PIATNIK družabna igra ACTIVITY – VSE JE MOGOČE.

Sodelovanje v nagradni igri si lahko zagotovite hitro in enostavno z Registracijo na www.oglasnik.si, ali Všečkajte Facebook stran: Oglasnik  in se podpiši pod objavo

Več možnosti za sodelovanje v nagradni igri pa si lahko zagotovite z oddajo oglasa na www.oglasnik.si, oddan oglas vam dodeli dodatno vstopnico za žreb + še povečanje možnosti za uspešno kupčijo ;), maksimalno je pridobiti 3 vstopnice na sodelujočega v nagradni igri.

Nagradna igra traja od 10.10.2015 do 24.10.2015 do 23:59:59. Nagrajenec bo znan 25.10.2015 na portalu www.oglasnik.si, na Facebook strani Oglasnik.si in preko elektronske pošte na e-naslov nagrajenca/-ke.

activity-vse-je-mogoce1

Srečno.

Nagradna igra se je zaključila izvedli smo žreb in zmagovalka je Mateja Vrbnjak. Prosimo pošljite nam svoje podatke na info@estan.info do 29.10.2015 , da lahko vašo nagrado oddamo na pošto.

nagrajenka

Drugim udeležencem želimo več sreče prihodnjič, že decembra imamo v pripravi 2 nagradi 😉

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri najdete