Izbor kopalniškega pohištva

Izbor kopalniškega pohištva

Dandanes imate veliko možnosti pri izbiti kopalniškega pohištva, dobro pa je, da celoten izgled kopalnice načrtujete že pred začetkom del, da se vam slučajno ne zgodi, da boste potem, ko bo na primer kopalniška kad že vgrajena, imeli težave najti umivalnik ali omarico, da bosta stilsko in dimenzijsko usklajena s kadjo.

Če se na kopalniško pohištvo ne spoznate, vam priporočamo obisk salona kopalniškega pohištva in keramike. Osebno bi vam priporočil Extra form v Boštanju ali katero od drugih šestih poslovalnic, kjer imajo poleg široke palete izdelkov tudi prijazne in strokovno usposobljene prodajalce. Strokovnjak v salonu vam bo izrisal vašo kopalnico, tako da vam bo takoj jasno, kaj sodi skupaj tako stilsko kot glede prostorske porazdelitve. Po izboru vseh elementov, ki jih želite vgraditi, pa vam lahko njihovi mojstri izvedejo tudi montažo pohištva.

Razmisliti morate, koliko prostora v kopalnici rabite za shranjevanje. Boste shranjevali v kopalnici brisače, čistila, umazano perilo ali boste imeli ločeno pralnico? Razmislite tudi, katere stvari sodijo na kopalniške police, kaj pa je bolje skriti v omarice, da prostor ne bo deloval preveč kaotično.

Kaj spada pod kopalniško pohištvo? Omare in omarice, umivalniki, ki so lahko vgradni, polvgradni ali samostojni. Tudi ogledala so lahko ovalna, pravokotna ali poljubnih drugačnih oblik. Omarice so lahko samostoječe, viseče, vgradne,.. Ne pozabimo tudi na kakšen predalnik. Seveda pa so tu še poličke, kjer pa je bolje, da se odločimo za geometrijsko čiste linije, da dosežemo efekt elegance.

Če imate majhne otroke pa pazite, da ne bo spodaj nepotrebnih steklenih površin, saj se kaj hitro lahko zgodi, da se razbijejo. Pazite tudi na pravo število in velikost kopalniških elementov. Preveliko število vam lahko preveč zapolne prostor, da kopalnica tako funkcionalno kot estetsko zgubi tudi na uporabnosti.

Pri izboru pohištva bodite pozorni tudi na primeren izbor kopalniških armatur: pipe na umivalnikih, na bidejih, tuših in kopalnih kadeh. Ne pozabite, da bodo najbolj na očeh pipe na umivalniku, saj jo bomo uporabili ob skoraj vsakem obisku kopalnice. Seveda pa je pomembna poleg izgleda tudi kvaliteta.

Trenutno v akciji in ugodne so pipe NORD PARIS, ki jih v Extra formu dobite po ugodnih cenah s 15% popustom.